Magazin Online Corporate - AAA BIROTICA
Nu aveti produse adaugate in cos!
   Acasa  |  Contacteaza-ne  |  Termeni si conditii  |  Despre noi | Login  | 
  
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma S.C. AAA Birotica S.R.L. si marca inregistrata 3A Birotica isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.


Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C. AAA Birotica S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul S.C. AAA Birotica S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.


Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. AAA Birotica S.R.L. nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

S.C. AAA Birotica S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. AAA Birotica S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, S.C. AAA Birotica S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora. Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C. AAA Birotica S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Service-ul si garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au garantia oferita fiecarui produs in parte, specificata in descriere. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si S.C. AAA Birotica S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Continua

Copyright © 2024 Magazin Online Corporate - AAA BIROTICA
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor - 0800.080.999