Magazin Online Corporate - AAA BIROTICA
Nu aveti produse adaugate in cos!
   Acasa  |  Contacteaza-ne  |  Termeni si conditii  |  Despre noi | Login  | 
  
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Despre noi

VALORILE COMPANIEI

1. Orientarea către client.

Clientul este cel mai important, clientul este în centrul acţiunilor noastre. Relaţia cu clientul este principalul motor al succesului.

2. Lucrul în echipă.

Oamenii fac diferenţa, felul în care aleg să lucreze împreună şi măsura în care recunosc interdependenţa obiectivelor individuale şi baza comună a obiectivelor fundamentale.

3. Calitatea produselor şi serviciilor

Produsele fac un client să fie mulţumit, serviciile fac un client să fie loial.

4. Încredere. Stabilitate, siguranţă, predictibilitate

Un furnizor pe care te poţi baza. Ne onorăm întotdeauna promisiunile.

5. Inovaţie.

Adaptabilitate la nevoile în schimbare ale unei pieţe în schimbare. Introducerea facilă a modificărilor , disponibilitate în a adopta cu uşurinţă noul.

MISIUNE

Misiunea 3A conţine principiile fundamentale de urmărit în activitatea curentă operaţională a companiei. Principiile astfel definite sunt să creştem vânzările în mod profitabil pentru a atinge obiectivele de dezvoltare şi profitabilitate stabilite de acţionari, să fim cel mai bun angajator din industrie în ceea ce priveşte salarizarea, pachetul compensatoriu şi beneficiile, şi să avem cel mai ridicat ritm de creştere prin asigurarea satisfacţiei clienţilor existenţi şi achiziţie agresivă de clienţi noi.


VIZIUNE

Viziunea 3A este definiţia succesului pe termen lung. Astfel, 3A inţelege să fie un colaborator de încredere pentru angajaţii săi, stabilindu-şi ca prioritate satisfacţia acestora, oferind un loc de muncă stabil, prietenos şi profesional, contribuind astfel la dezvoltarea individului atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. În al doilea rând 3A îşi propune să fie un furnizor de încredere, construind relaţii durabile bazate pe respect reciproc, avantaj mutual şi profesionalism, depăşindu-le aşteptările cu fiecare ocazie disponibilă. În al treilea rând 3A va fi un partener solid pentru furnizori şi acţionari, operând afacerea în condiţii de sanitate financiară, protejând interesele funizorilor şi acţionarilor noştri şi construind parteneriate menite a asigura satisfacţia părţilor . Nu în ultimul rând 3A va fi un membru activ al societăţii româneşti aratând responsabilitate şi implicare în zonele în care va putea face diferenţa prin atitudine şi acţiuni.

Continua

Copyright © 2024 Magazin Online Corporate - AAA BIROTICA
Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor - 0800.080.999